10 Temmuz 2008 Perşembe

ADSL de indirim


ADSL ücretlerinde indirim
10 Temmuz 2008 01:26

İnternet bağlantı ücretinde indirime gidildi. İşte indirim oranı..

Türk Telekom, ADSL toptan fiyatlarında indirime gidiyor. İnternet servis sağlayıcılarına yüzde 2-4 yapılması planlanan indirimin tarife değişikliği Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylandı.

Türk Telekom'la aynı anda bir kampanya başlatan TTNet ise yeni abonelerine 15.99 YTL'den internete hoşgeldin diyeceklerini açıkladı.

TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "Kablolu veya kablosuz modem seçeneklerine göre fiyatların değişeceğini söyledi.

Bugün


6 Temmuz 2008 Pazar

Download delisi Rapidshare Yenilendi

CAPTCHA sistemini kaldıran Rapidshare, bu hafta içerisinde indirme yöntemlerine önemli yenilikler getirdi. Ücretsiz kullanıcılara tanınan dosya yükleme ve indirme boyutunu 2 katına çıkaran Rapidshare ile artık ücretli üye olmadan da 200 MB büyüklüğe kadar dosya yüklemek ve indirmek mümkün. İndirme hızını ücretsiz kullanıcılar için 500 Kbps seviyesine sınırlayan Rapidshare, buna karşı bekleme sürecini de ortadan kaldırdı.

Premium Üyeler Unutulmadı

Rapidshare aboneleri de, indirme kapasitesindeki artışın keyfini yaşıyor. Daha önce paralel indirmeleri kısıtlanınca üzülen ücretli kullanıcıların yüzü, iki kat artarak günlük 10 GB'a çıkan indirme limitiyle gülüyor. Üstelik bir gün kullanılmayan limit, diğer güne aktarılarak 50 GB'a kadar tasarruf sağlanıyor.

Son bir yenilik de, günlük alımlar için yapıldı. Yaz boyunca 2 günlük ücretli hesap alanlar, aynı fiyata 3 gün Rapidshare hesaplarını kullanabilecek