8 Mayıs 2008 Perşembe

YouTube yoksa bunlar var

Yasaklanan YouTube, sizde alışkanlık yaptıysa, şu sıralar bilgisayar başında da sıkılıyorsunuz demektir. En iyi video paylaşım siteleri, bu haberde.

Türkiye'de başı dertten kurtulmayan YouTub bilgisayar kullanıcılarının çoğunun alışkanlığı haline gelmiş durumda. Yasaklandığı şu zamanlarda, YouTube'a ulaşmak bir şekilde mümkün.


Ama bu katakullilerle siteye girmekten ziyade, YouTube'un alternatifi olan video siteleri de sizin derdinize derman olabilir. En iyi video paylaşım sitelerini, öne çıkan özellikleri ile hazırladık.


YouTube'un Kuzeni Var

YouTube'un sahibi olan Gogle'ın kendi video paylaşım sitesi de görülmeye değer. İçeriğinde çok sayıda Türkçe video var. Yenilenmiş arabirimi ile favorilerimiz arasında ilk sırada yer alıyor.

Image

http://video.google.com/

En Çok Türkçe İçerik Burada

Türkiye'nin en popüler video paylaşım sitelerinden biri olan İzlesene.com, satıldıktan sonra çok daha profesyoneller elde gelişmeye devam etti. Hem göz yormayan tasarımı hem de hızı ile beğeni kazanıyor.

Image

http://www.izlesene.com/

Kaliteli Görüntüler Burada

YouTube'dan sonra dünyada en çok tercih edilen video paylaşım sitelerinden biri olan Metacafe, YouTube'dan çok daha kaliteli görüntüye sahip videolar sunuyor. Ayrıca bir yazılım sayesinde, siteye girmeden de Metacafe videolarını izlemek mümkün oluyor.

Image

http://www.metacafe.com/

Hiç yorum yok: